• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (13027) szavazat alapján

Bongacams.com

A weboldal közvetlen elérése: Bongacams

A bongacams.com a világ egyik legnagyobb élő erotikus tartalomszolgáltatója. Nálam 10/10 pont 😘 A weboldal viszonylag egyszerű megjelenésű, a lényegre koncentrál. Webkamerás modellek, lányok, fiúk, párok és transzik – minden mennyiségben, a világ minden részéről.

A modellek egy jó része Ázsiai vagy Észak-amerikai. Ők elsősorban amatőrök, akik a hálószobáikból közvetítik adásaikat. Többnyire ezer vagy még több modell elérhető online, tehát ha változatosságot keresel, akkor azt itt biztosan megtalálod. Mint a legtöbb Webcam oldal, ez is kreditfeltöltéssel működik.

Bizonyos tartalmat, korlátozott ideig ingyen nézhetsz, de a lényegért fizetned kell 😘 Itt azonban a költekezésnek többféle módja is van, például showkat indíthatsz, ajándékokat küldhetsz virtuálisan, nagyvonalúság címén. Ez az egyik kedvenc oldalam, főként azért, mert nem csak Európai modelleket szoktam nézni rajta, és különösen felizgat engem, hogy egy tőlem akár több ezer kilométerre lévő modellt nézhetek élőben, és ő teljesíti kívánságaimat 😍

Ne tévesszen meg az, hogy sokszor az ingyenes bevezető alatt, egy unalmas közvetítést látsz, amikor is a modell várja, hogy ki az aki őt privát szobára hívja. Ugyanis abban a pillanatban, amikor az unottnak tűnő modellt, a kreditjeidért elcsalod a privát szobába, egy teljesen más világ nyílik meg, pontosan az, amiért ezt az oldalt felkerested 😋 Hihetetlenül sok perverz és fantáziát megmozgató cselekményekre hajlandó modellel találkoztam ezen az oldalon, és ami számomra nagyon különleges volt, hogy soha nem éreztem azt, hogy ezt csupán a pénzért teszik. Ez főleg párokra igaz, mert elgondolkoztam azon, hogy hogyan is tud egy pasi – kérésre – bemerevedni, pár másodperc alatt a chat szobában 😍 Ugyanis amikor idáig eljutottam velük, mindig rá kellett jönnöm arra, hogy ők ezt tényleg élvezik.

Nincs olyan ráhatás, amely elhitetné velem azt, hogy ezt nem őszintén csinálják. Persze nálunk - csajoknál bárki gondolhatja azt, hogy csak megjátsszuk magunkat, de ezt pasiknál elképzelhetetlennek tartom, ha másért nem, a farkának merevsége miatt 😘 A jól megszokott cam-cam funkció, a kétirányú láthatóság és a vibrátor irányítás természetesen itt is alap. Az árak az átlagosnál alacsonyabbak, a fertőzésveszély kizárt. Hajrá, bongacams


szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Ingyenes tokenek
✔️ Mobilbarát
✔️ Hibátlan minőség


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Itt még nem találtam ilyet 🤣

 

13027 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez