• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (17118) szavazat alapján

Camsoda.com

A weboldal közvetlen elérése: Camsoda

Következő kiszemelt élő chat oldalam a camsoda.com, ami első blikkre egy fiatalos, figyelemfelkeltő design-nal rendelkező oldal 😃 Rögtön a főoldalon több puncit látok, mint az elmúlt egy hónapban összesen 😛 Maszturbáló lány, akinek a nyakában van a lába, a másik épp simogatja a nedves muffját, egy félvér szőrös bige a saját arcára élvez. A bélyegképekre rá sem kell állni kurzorral, máris óriási csöcsök himbálóznak az arcomba.

Nagyon jó ötlet, hogy előre meghatározott időre bejelentkező lányok is vannak, és figyelmeztetést kérhetsz az oldaltól, amikor kezdődik az élő chat. Ha elég jó fej vagy, akkor még ingyen tokeneket is kaphatsz! Egyébként reg-et követően is kapsz 100 tokent ingyen, de érdemes prémium tagságot venni és akkor elkerülheted a sok reklámot, ráadásul ingyen cseveghetsz a modellekkel. Itt is érvényes, hogy minél több pénzt csengetsz ki, annál jobban jársz 😃

Nagyon sok kategória van ezen az oldalon is és könnyű navigálni. Kukkolhatsz chat szobákat (tisztára olyan, mint a Big Brother 😛), nézhetsz amatőröket vagy épp profikat, fétis kedvelőket vagy transzikat. Van "ohmibod" kategória is, ahol bizonyos értelemben közelebb kerülhetsz a csajokhoz, hiszen irányítani tudod a modell játékszerét, így nagyon menő módon ötvöződik az önkielégítés és a szex. Ezt VibraToy-nak hívja egyik-másik oldal.

Amit eddig még sosem láttam, ezen az oldalon az is van! Terhes csajszikkal is lehet webcamozni 🤣 Az élő show-k teszik ki a Camsoda szolgáltatásának nagy részét, de előre készített videókat és fotókat is vásárolhatsz.

 

szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Mobil és tablet elérhetőség
✔️ Értesítés élő chatről
✔️ Olcsó


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Nem mindegyik kamera full HD

 

17118 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez