• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (22090) szavazat alapján

Extremetube.com

A weboldal közvetlen elérése: ExtremeTube

Az Extremtube.com a spankwire produkcióhoz tartozó oldal, szóval a háttere biztosíték ahhoz, hogy minőségi oldallal van dolgunk. Egyszerűen át tudsz navigálni a csoport többi pornós site-jára, ha szét akarsz nézni.

Az Extremetube.com leginkább fétis pornóra fókuszál, de természetesen a gyengébb idegzetű, romantikus lelkűek is megtalálják a nekik való filmeket, legyen szó hetero-, homo- vagy transzszexuálisokról. Több millió film van az oldalra feltöltve, egészen jó minőségben, kevés kategóriába besorolva😋

Ahogy megszokhattátok tőlem, az extremetube.com-on is az érdekesebb kategóriákra cuppantam rá😋 Ha Te is így vagy ezzel, akkor ajánlom a kisnövésű emberek, a terhes csajok, a domina és a rabszolga😉 címszó alatti filmeket. A rabszolga nevű gyűjteményben tényleg vannak elvetemült videók, némelyik inkább a szado-mazo kategóriába illene. Az egyik filmben a Nő punciját átszúrkálják tűkkel, aztán rácsurgatják a forró viaszt. Erre mondják, hogy ízlések és pofonok😋

A törpe csajok dugása is elég extrém kategória, más oldalon eddig még nem találkoztam ilyen jellegű videókkal. Ha nyitott vagy az újdonságokra, mindenképp nézd át a gyűjteményt! Ahogy látom, a tagok annyira nincsenek oda ezekért a filmekért, mert nyolcvanöt százalék feletti értékelést egyik videó sem kapott. A kategóriákon belül kereshetsz a legfrissebb, legnézettebb, legjobbnak ítélt vagy a leghosszabb filmek között.

A legnézettebb videók itt is a tini lányok dugása, vagy a mostoha anyuci lovaglása a konyhában😃 Egyik kategóriából a másikba is nagyon könnyen átugorhatsz két kattintással (jump to). Címkékkel is megjelölték a filmeket, na ezekből már több száz van, úgyhogy ha extrém kefélésre vágysz, akkor itt érdemes mélyebbre ásnod és nem kell sok időt töltened az oldalon ahhoz, hogy végre kiverhesd.

Az általad kiválasztott videó bélyegképe alatt láthatod, hogy hányan nézték már meg és milyen minősítést kapott, mennyire kedvelt a regisztrált tagok között. A regisztráció ingyenes és mivel a weboldallal kapcsolatban állok, így ha az alábbi linken regisztrálsz, ajándék krediteket vagy kedvezményt kaphatsz a tagsági díjból. Legyél tag minél előbb, mert ebből csak előnyöd származhat. Véleményezheted a filmeket, kommentálhatsz, le- és feltölthetsz felvételeket.

A prémium HD filmek eléréséhez külön kell regisztrálni, de most 7 napig ingyenesen nézheted ezeket is. Fétisre fel😃

szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Ingyenes
✔️ Szuper extrém fétisek is
✔️ Kitűnően besorolt filmkategóriák


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Szandrácska régi kedvence, erről nincs mit mondani😋

 

rosexcams.com

22090 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez