• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (18808) szavazat alapján

Keezmovies.com

A weboldal közvetlen elérése: KeezMovies

A Keezmovies.com végre egy pasisabb megjelenésű pornóoldal😍 Egyetlen hátránya az arculatának, hogy a fehér háttér miatt az esti maszturbáláshoz kivakítja a szemedet. Persze én is este ültem gép elé kicsit játszani magammal, így azt találtam ki, hogy felveszem a napszemcsimet. Kurva jól nézhettem ki😎 Na de elemezzük kicsit az oldalt😛

A kezdő képernyőn pornósokat láthatsz, konkrétan az én esetemben épp egy nagyseggű színesbőrű csajt döngetett a nagyfaszú csődöre. Első blikkre nem ez jellemző a pornóoldalakra, inkább a kevésbé ismert vagy totál amatőrökkel próbálják felcsigázni az érdeklődést. Tovább böngészve, a legforrób videók között már a trendnek megfelelően, kezdő pornósok majdnem félmilliónyi filmjéből csemegézhettek. Ebből a kategóriából már úgy látom, leginkább a szopásra gerjed a nép.

A regisztrált tagok által legjobbnak ítélt filmek is home videók, vagy kisebb költségvetésű filmek. Mindenképp ajánlom Neked is az ingyenes regisztrációt, amit megtehetsz az alábbi linken, így krediteket kaphatsz és olcsóbb lehet a tagság😍 Ezáltal Te is véleményezheted a filmeket, le és feltöltheted azokat. Ha most regisztrálsz, akkor VIP tagságot is szerezhetsz ingyen 7 napra, rengeteg HD minőségű filmmel és exkluzív élményekkel.

Husi csajok, POV (egy perspektívából felvett) filmek, vicces vagy épp régi videókra is kiverheted😛 A Keezmovies.com segítséget nyújt a kategória kiválasztásakor a pornós rövidítésekben is, úgyhogy a műfajban kevésbé jártas gyönyörre éhezőknek maximum egy angol fordítót kell használniuk hozzá (Pl. BBW=Big Beautiful Women, CFNM=Clothed Female Naked Male stb).

A rengeteg címke között találtam egyedieket is, amilyeneket más pornóoldalon még nem láttam: ikrek, pompom lányok, fűzőben kefélő csajok, szemüveges ribik, nimfománok, olajozott testű szirének stb. Nem biztos, hogy szükséges ennyire részletesen kategorizálni a videókat, mert szerintem, ha nagyon kanos vagy, akkor egyszerűbb egy szimpatikus bélyegkép alapján elindított filmre gyorsan hegyezni a cerkát.

A legfrissebb feltöltött filmeket külön jelzi az oldal, úgyhogy rögtön rárabolhatsz az újdonságokra. Ha kamerás lányokra vágysz, akkor válaszd a live sex menüpontot😛 Többségében tényleg gyönyörű lányokat kínál fel az oldal. A Keezmovies elérhető mobilon is. Könnyen kezelhető, szerintem még egyszerűbb és tetszetősebb is, mint asztali gépen böngészni a filmek között.

szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Ingyenes
✔️ Mobilos verzió is van
✔️ VIP tagság 7 napra


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Lefagyott az oldal (a legrosszabb pillanatomban)😛

rosexcams.com

18808 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez