• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (12188) szavazat alapján

MaleAccess.com

A weboldal közvetlen elérése: Maleaccess.com

A baráti körömben egy szélsőséges megítélésű oldal, itt ugyanis csak pasik vannak 😋 Soha nem titkoltam, hogy voltam már lánnyal, sőt olyan szexuális helyzetben, ahol azt sem tudtam, hogy ki-kivel van, de ezekkel nem dicsekedtem el a baráti körömben 😍 Az ilyesmit valószínűleg az ismerőseim is csak innen tudták meg rólam, ha rám találtak.

Milyen érdekes, hogy két lány együttlétét a leszboszi szerelem jelzőjével látták el, és ez a legtöbb pasit és nőt felizgat, ahogyan engem is. Ugyanakkor azok a barátnőim, akik szintén bevállalósak – mint én – még ők is kétkedve fogadják, hogy számomra mi az izgató abban, amikor nincsenek csajok a képernyőn, csak pasik 😍Erről én mint lány annyit tudok mondani, hogy a biszexuális vagy homoszexuális pasiknak nem kell különösebb kommentárt fűzni ehhez. Engem mindig is izgatott, ha két pasi egymáshoz ér, bár hozzáteszem, hogy néhány ilyen helyzetben – ami velem történt meg - volt, hogy kívülállónak éreztem magam.

Persze egész más, amikor ezt élőben látom, és elkezdek kiszorulni a helyzetből, de olyankor is elég hamar feltalálom magam, és nem maradtam kielégítetlen. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nagyon sűrűn látogatom a MaleAccess oldalt, mégis egy különleges Gay oldalnak tartom, ugyanis két csoportra osztom az ilyen jellegű filmeket. Az egyik csoport számomra kiábrándító, sok olyan filmet láttam, ahol férfi bi vagy homoszexuális jelenet volt, és látható volt, hogy csak a pénz kedvéért történik minden.

A MaleAccess minden idők legjobb kivétele számomra, ugyanis tökéletesen visszaadja a valós érzelmeket. Mi csajok hamarabb benne vagyunk egy kis biszex buliban, mint a pasik, már amennyiben a vonzódás őszinte 😋 Pillanatok alatt kiszúrom bármely filmről, hogy csak a pénzért, vagy az élvezetért is „dolgoznak” a szereplők. Azon lányok közé sorolom magam, akik az ilyen akciójelenetekben is élvezetet találnak, és nem szégyellem, hogy számomra ez izgató, még akkor is, ha nem tudom magam belehelyezni a történetbe, hiszen lány vagyok 😍 Ez egy fizetős oldal, de a tartalom önmagáért beszél.


szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Sok európai szereplő
✔️ Több ezer videó
✔️ Sűrű frissítés


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- A tagság ára 🤣

 

12188 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez