• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (3034) szavazat alapján

Nutaku.net

A weboldal közvetlen elérése: Nutaku

Azt már sokan tudjátok, hogy utálom a videójátékokat 😫 Volt egy pasim, aki meg volt őrülve a konzoljátékaiért, de engem soha nem hozott lázba, úgyhogy amikor besokalltam, felvettem a legszebb fehérneműmet, töltöttem neki egy pohár Whiskyt és elhúztam a gépe elől 😂 Ő tudja rólam jól, hogy vannak más játékszereim is. Azonban el kell mondanom, hogy a szexvideo játékok kivételt képeznek az életemben.

Nem is tudtam róla, hogy léteznek, először én is a neten láttam meg, hogy milyen jó realisztikával rendelkező oldalak vannak, ahol én irányítom az eseményeket 😊 A nutaku az egyik kedvenc oldalam. Azt vettem észre az ilyen játékoknál, hogy vagy arra mennek rá, hogy a játékélmény legyen nagy, vagy pedig hogy a látvány. Ez az oldal ötvözi számomra a kettőt egyben. Ez tehát egy kedvenc kivétel, amely egy Hentai oldal, amely Japánul azt jelenti, hogy perverz. Anime, hentai videókban is találkoztam sok ilyennel.

A Nutaku nem fotórealisztikus, hanem anime grafikával készült, mégis nagyon izgat 😂 Ez egy kissé fantáziajáték is, és aki a fantáziáját el tudja annyira mélyíteni, hogy átérzi a szex lényegét, az előbb-utóbb azon veszi észre magát, hogy elélvezett egy hentai program előtt.

szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Hihetetlen jó minőség
✔️ Kíváló játékok
✔️ Gyors, mobilbarát


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Néha kissé meseszerű 🤣

 

3034 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez