• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (9577) szavazat alapján

Pornhub.com

A weboldal közvetlen elérése: Pornhub

Azt hiszem, a pornhubot nem kell bemutatni 🤣 de azért én mégis megpróbálkozom vele. A pornhub a szex youtube-ja. Hihetetlen mennyiségű, ingyenesen elérhető film található rajta, amelyet online meg lehet nézni.

Engem nagyon zavar, hogy ezek a filmek, a lehető legváltozatosabb minőségűek, van köztük fél perces, van két órás, a minőségük teljesen vegyes, sok a reklám, és valljuk be, ha egy felizgult állapotban ide-oda kattintunk, a legkevésbé sem szeretnénk, ha sokáig kellene várni egy újabb izgató tartalomra 😛

Ezért hozták létre a pormhub prémium szolgáltatását, amely egy olcsó, előfizetéses rendszer, ahol szigorú válogatás után kerülhetnek fel minőségi tartalmak, teljes filmek, akár csak a szexmozi.com weboldalra.

Vannak meglepően jó amatőr, és természetesen profi szex és pornófilmek 🤣 de ezért már fizetni szükséges. Sokszor elgondolkoztam azon, hogy rajtam kívül vajon még kik fizetnek egy-egy ilyen tartalomért, miközben az internet tele van ingyenes filmek százezreivel. Igen ám, csak hogy ha Te is böngésztél már sokat ilyen oldalakon, akkor valószínűleg belefutottál abba, amibe én is, amely szerint nehéz olyan tartalmat találni, ahol minőségi, teljes, gyorsan induló filmek vannak, felugró reklámok, és vírusok nélkül.

Persze, sok oldalról lehet letölteni filmet, de nincs elölnézeti kép, csak egy cím. Itt legalább láthatom, mit fogok letölteni, az elölnézeti képekből 😛 Nekem nincs szuper nagyfelbontású TV-m vagy gépem, csak egy laptopon, amin ezeket is pötyögöm 😌 Így engem nem az vonzott be, hogy mennyire jó a minősége a filmeknek, mert számomra már így is tökéletesek a filmek, amik HD minőségűek, vagyis FULL HD. A világ legnagyobb pornómágnásai töltik fel ide filmjeiket, és ha bármelyiket nézem, mindig az az érzésem van, hogy egy másik világban vagyok, ahol mindenki szép és szuper szexy. Ez persze csak addig tart, amíg el nem élvezek.

Utána visszatérek a valóságba, és mindig rájövök, hogy ez csak egy kellemes időtöltés, semmi több 🤣 Olyan jó, néha elrepülni egy olyan világba, ami a valóságban csak nagyon keveseknek adatik meg. A porhnub premium tehát azoknak az igényes felhasználóknak a kedvenc helye – mint például én – akik imádjuk a minőségi tartalmakat és a fantasztikusan jó minőségű filmeket.


szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Nincs reklám
✔️ Prémium tartalom
✔️ Teljes HD filmek


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- A prémium része fizetős (de megéri) 🤣

 

9577 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez