• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (14168) szavazat alapján

Rosexcams.com

A weboldal közvetlen elérése: Rosexcams

Ez valami webkamerás oldal? Igen😄 Méghozzá egy nagyon jó értékeléseket kapott, többnyelvű oldal. Magyarul is elérhető, de azért nem árt, ha van némi angol tudásod, mert a lányok és srácok nem mindegyike tud magyarul, bár ez ezen az oldalon nem mindig releváns, a szex az szex minden nyelven😄 Őszintén megmondom, én főleg a párokat néztem sokat ezen az oldalon, mert az egyik gyengém a hármas kefélés, de a pasiknak kedvez igazán, mert tele van gyönyörű lányok százaival. Ami nagyon szuper, hogy az oldalon mindenféle regisztráció nélkül élőben nézheted a lányokat, transzikat, párokat és pasikat, sőt még azt is láthatod, hogy ki mit ír nekik élőben, ez szerintem nagyon izgató. Némelyikük bevállalós, és regisztráció nélkül is elég sokat mutat magából, viszont előbb-utóbb rá fogsz kattanni, és többet is szeretnél majd látni. Értelemszerűen ez már nem ingyenes, krediteket kell feltölteni hozzá. Én a saját bankkártyámmal töltöttem fel, semmilyen lehúzás nem volt itt sem. Persze akik óvatosabbak, eleve csak annyi pénzt tartanak a webkártyán, amennyit épp feltöltenek valahová.

A Rosexcamson nagyon érdekes kategóriákat is találtam, mint például a squirt😋 amit azért nem sokan művelnek élőben, vagy a szőrös punci, ami nagyon sok pasit izgat, még ha nem is vallják be, ezért nekem már régóta a kedvenceim közt van ez az oldal. Választhatóak például fétis tartalmak, vagy cigarettázó lányok. Van, akit ez izgat, például engem mindig is az extrább dolgok izgattak fel. Ezen a felületen egyébként megengedett nekik, hogy akár adásban igyanak alkoholt is, vagy cigizzenek, de azt tudom, hogy a szobában nem látszódhat más személy, vagy élőlény. Érthető, ki lenne kíváncsi masztizás közben arra, hogy bejön a csaj kedvenc cicája a képbe😎 A modellek a világ minden tájáról előfordulnak, ami nem jelenti azt, hogy csak azon a nyelven tudsz velük chatelni. Nagyon érdekes újdonság - legalábbis számomra meglepő volt, hogy a WeVibe nevű távirányítós vibrátort én magam irányíthatom egérrel, billentyűvel vagy mobillal. Nagyon szeretem ezt az opciót, imádom a nedves puncikat ilyen módon megdugni, amíg el nem élveznek😎 Ez a tökéletes interaktivitás. Vannak appok is, amikkel szintén lehet irányítani a vibrátort, vagy egyéb segédeszközt. Először azt hittem ez felvételről megy, de amikor irányítottam az eszközt, akkor biztos voltam benne, hogy ez bizony nagyon is élő. Persze a kéréseimet is teljesítik, eleve nem lehet felvétel, ha az történik, amit én kérek😋

A csevegés során az ingyenes időszak alatt a legtöbb modell nem fog meztelenre vetkőzni a kedvedért, ha minimum nem vagy regisztrált, de még inkább, ha töltöttél is fel kreditet. Lehet virtuális ajándékokat is küldeni nekik, például virágot, vagy egy csókot, amit sokszor jattnak neveznek. Engem ez nem annyira érdekelt, inkább a kreditfeltöltés és a privát szoba az, amit kedvelek. Olyankor elhívom az aktuális modellt (vagyis mint említettem, főleg párokat) és ott teljesítik a kéréseimet, de a legjobban az jön be, ha irányíthatom őket - egyszerűen pillanatok alatt elélvezek attól, ahogy a pasival a nőt dugatom.. Élőben is ez az egyik kedvencem, mikor egy párhoz csatlakozom, de ha erre éppen nincs lehetőségem, akkor jövök fel ide a Rosexcams-re😄

Ha van webkamerád (nekem van!) és elég bátor vagy, akkor a cam-to-cam chat a kedvenced lesz. Itt ugyanis a modell is lát téged, és reagál is az eseményekre, tehát éppen, hogy már csak az a fránya képernyő választ el, hogy megérintsük egymást. A legjobb netes dugásaimat itt, és így élem át, felizgat, ha tudom, hogy ő(k) is látják a puncimat, és nézik, ahogy valami játékszerrel dugom magam. Bár egy pornófilmnél még mindig ezerszer nagyobb élmény, itt legalább tudom, hogy csak nekem és csak velem történik élőben az esemény.

Aztán itt van a kukkoló mód is, ami azt jelenti, hogy bár mások kéréseit teljesíti az adott modell, de Te is kukkolhatsz, igaz nincs beleszólásod olyankor az eseményekbe. Én jobb szeretem, ha irányíthatok is😍 Van két ismerősöm, akik fent vannak, és jól keresnek. Nem kell hozzá semmi különös befektetés. Ha Te is modell szeretnél lenni, feltétlenül írj nekem, összehozlak azokkal a magyar barátnőimmel, akik saját otthonukból közvetítenek, és nagyon jól keresnek vele. Persze nekem nincs benne üzlet, tehát tényleg csak akkor írj, ha ez nagyon érdekel téged, mert mindenkinek nem fogom kiadni a telefonszámukat.

Visszatérve az oldalra, nálam csillagos ötös, de látom, hogy van, aki csak négyest adott neki. Érdemes megnézni a modelleket, a képeik általában egy kicsit szebbek, mint az adásban, ahogy kinéznek, de ez a legtöbb live oldalon így van. Jó, mi lányok eleve ilyenek vagyunk, a fotózáson mindenki mindent bedob, smink, retus, persze élőben nem mindig olyan szép a látvány, de én soha nem adom alább, és addig kattintgatok, amíg a számomra esztétikus látványt megkapom😍 Perverz, domina kéréseket is teljesítenek az adott kategóriában, ez különösen felhoz engem, és gondolom ezzel sem vagyok egyedül. Szeretek alárendelt lenni, és így képernyőn keresztül ez is különleges élmény.


szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Nagyon gyors az oldal
✔️ Szép a kép, jó a hang, teljesen élő a hangulat
✔️ Nem kell azonnal regisztrálni és fizetni - bár amit addig látni, attól ritkán szoktam benedvesedni úgy igazán


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Nem minden ingyenes
- Ha többet akarsz, regisztrálni is kell
A retusált profilképekre kattintva néhol 'gyengébb' a valóság

rosexcams.com

14168 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez