• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Alexandra Blog (6908) szavazat alapján

Unusualporn.net

A weboldal közvetlen elérése: UnusualPorn

A pajzán, fiatalos platformú Unusualporn.net a következő oldal, amit szeretnék bemutatni Neked.😋 Mindjárt meglátod, mennyire is szokatlan ez a pornóoldal! Először is azért, mert más fizetős oldalak tartalmát másolják le. Elég sok veszteséget okozva nekik.

Először is érdekes a színválasztás, mert állítólag a lila szín a kielégületlenséget jelképezi. Kívánom Neked, hogy ha majd egyszer elnavigálsz onnan, már igencsak boldog legyetél a kielégültségtől😋

A filmeket letöltheted és online meg is nézheted. Naponta többször is frissítik a kínálatot. Na itt aztán lehet válogatni😋 Ha nem szereted a véletlenre bízni a videóválasztást, és nem csak rákattintasz az első szimpi fotóra, akkor itt kiélheted a katalogizálási perverziódat, mert sokféle képpen vannak felcímkézve a filmek, ráadásul betűrendben. És ez még semmi! A pornófilmek kiadási éve, a nyelvezete, a pornószínészek, a kiadó stúdió és még a rövid tartalma is megtalálható a bélyegképek alatt😍 Nem titok az sem, hányan nézték már meg az adott dugást vagy, éppen melyik kategóriában találod meg ezt és az ehhez hasonló filmeket.

És akkor itt az első film is, ami szembejött velem és azt gondolom, hogy az Unusualporn.net nevéhez híven szokatlan tartalommal bír, merthogy konkrétan a kis szemüveges csajszi szájába pisil több pasi is.😉 A következő érdekesség pedig az, ahogy egy terhes nő vagináját kitágítják és belenéznek a kis okoska perverz ázsiai pasik, aztán itt is szex a vége mindennek. Lényegében ennyi a nagy szokatlanság, mert teljesen átlagosnak mondható videókat láttam, már amennyire a pinavákumozás, a baseball labda seggbedugása, a műnő kefélés vagy a traszszex annak számít. Valójában az itt szereplő filmek legtöbbje bármilyen más pornóoldalon könnyen megtalálható, csak nem ingyen😘

A hentai és anime rajongók is megtalálhatják azt, amitől áll a dákó, és nedves a punci😘 Ebben kutakodásban a keresőmező is segítségedre lesz. Facebookkal vagy Gmail fiókkal is be lehet jelentkezni az oldalra, bár nem tudom ki az, aki felvállalná, ha egyszer csak a kedvenc oldalai között megjelenne a közösségi hálón egy ilyen oldal. Szerintem azért még mindig inkább titokban, magányban látogatnak az emberek ilyen weboldalakra, de akár ez is lehet a szokatlanság záloga.

Prémium felhasználóként érdemes regisztrálni, mert akkor közvetlenül megnézheted vagy letöltheted a baszásokat, hozzá is szólhatsz, értékelést adhatsz le, használhatod a chatboxot😘 Ingyenesen arra van lehetőséged, hogy hatvan másodperces előzetest láss a showk-ból és ezekből a rövid szösszenetekből is csak harmincat nézhetsz meg huszonnégy óra alatt. S ami fontos: itt is külső linkekre visz az oldal, tehát óriásfájlcserélőkre kell előfizetned, és nem magára az oldalra.

szandrapng-ok.png❤️ Nekem ez tetszik:

✔️ Sok FullHD film
✔️ Rengeteg, jól besorolt kategória
✔️ Extrém filmek tömkelege


szandrapng-con.png❌ Ami kevésbé tetszik 

- Túl "nagy" a kínálat, nehéz választani

 

rosexcams.com

6908 szavazat alapján
Értékeld te is!
Köszönöm az értékelésed❤️ Pusszancs:)
Vissza a blogbejegyzésekhez