• award1
  • award2
  • award3
© 2021 erocentrum.hu
 
Élő Kamerák
Szexmost
Magamról

Hahó, itt Szandra

Az internet tele van szex és pornó tartalommal. Ezeknek a 97%.-a virtuális szemét😃 Ócska tartalmak, pénzlehúzások, őrjítő felugróablakok, reklámhelgyek, vírusos oldalak 🤮 stb. Én megmutatom Neked a maradék 3%.-ot. Évek óta napi szinten ezek felkutatásával foglalkozom, a szabadidőmben. 

Igeen, én vagyok Alexandra, Szandra, Lexy - egy, a Velencei tó környékén élő - azt hiszem, nem hétköznapi lány. Én szerkesztem ezt az oldalt. 


szandrame.pngEgy cukrászdában dolgozom, a szabadidőm egy részében pedig járom az erotikus weboldalakat. Vannak, akik felismernek, de nincs takaragatni valóm. Miért is szégyellném, hogy ez az oldal általam lett híres, talán mert lánynak születtem? Jelenleg is fent vagyok több 'ismerkedős' oldalon, ott is rám találhat bárki. Aki rám ismer, valószínű, hogy eleve nem véletlenül tévedt ide, vagy a randi oldalra. Ha őket/titeket is érdekel a szex és az erotika, miért titkolóznék pont előttük/előttetek? 😇

Szexcentrikus vagyok, de nem vagyok nimfomániás!  Mióta a randioldalakon is fent vagyok, jónéhány személyes kapcsolatom is alakult a netről. Számomra azonban sokkal izgatóbb az 'ismeretlen ismerkedési' időszak. Olyankor ugyanis sokkal bátrabban merjük leírni, hogy mi jár a fantáziánkban, mint kimondani szemtől-szemben. Például, ha valaki szívesen kipróbálná több lánnyal/pasival egyszerre, és már az ismerkedés elején azzal menőzik, hogy benne lenne Ő is, elég nagy bajban lesz, ha oda kerül a sor és kiderül, hogy csak jópofizás volt. Voltam néhány érdekes helyzetben, ennél sokkal perverzebb dolgokban is. Ezt az alkalom és a hangulat hozza ki. 

Viszont a legtöbb kérdés, amit Tőletek kapok, nem arról szól, hogy eddig milyen kalandjaim voltak, hanem hogy mi az, amit kipróbálnék, vagy mi az, amikről fantáziálok, de még nem volt lehetőségem vagy bátorságom, esetleg partnere(i)m hozzá? Ha böngészed ezt az oldalamat, pontosan tudni fogod, hogy mikre kattanok, mivel csak olyan témájú erotikus oldalakat gyűjtök itt, amik megmozgatják a fantáziámat 😋 Sok olyan oldal van, amit idővel levettem, és helyére új került. Ugye nem akarod Te sem, hogy több tízezer oldalt ajánlgassak? Hiszen úgy sem lesz időd végignézni...

Mitől tartom magamat és ezt az oldalt különlegesnek?

Tudom, hogy én vagyok az egyetlen magyar blogger lány, aki vállaltam, hogy akár a legperverzebb erotikus vágyaimhoz is adom önmagam 😋 Összegyűjtöm az általam legjobbnak talált erotikus oldalakat, és véleményt írok róluk. Az én véleményemet. Ehhez sok ötletet küldtetek már be Ti is - a kedves olvasók és követőim, de azok a barátnőim, akik tudnak arról, hogy mivel is 'foglalkozom' szabadidőmben - ők is adnak tippeket. Sok időt töltök el egy-két pohár ital, a laptopom és a vibrátorom társaságában. Imádok erotikus filmet nézni szex közben is, persze nem minden barátom volt vevő erre, ezért is jobb tisztázni az ilyesmit az elején. Izgat, ha látom az aktuális páromat, hogy másra is felizgul. 

Ez az oldal tehát kizárólag azért jött létre, hogy rendszeresen kiposztolhassam azokat a weboldalakat - és a róluk szóló véleményemet (és a Ti értékeléseiteket is!), melyeket izgalmasnak tartok. 

Az oldal kialakításáért sok csók jár 😘 az oldal készítőinek: Tomnak, Miának és Ádámnak, valamint Lilinek - a csodás grafikákért és fotókért, amik ezen az oldalon vannak 😋 Minden ami itt van, az én személyes kedvencem, és nem kérek érte pénzt. Küldhettek viszont bármilyen javaslatot, meg fogom nézni.

Persze, ilyen összeállítást bárki készíthet, de az önmagában nem ér semmit, főleg amikor olyan oldalakra visznek, ahol felugró ablakok százai, nyereményjátékok, átverések, vírusok, vagy gyenge tartalmak vannak. Szerintem Te is kattintgattál már rengeteget, feleslegesen. Ide csak olyan tartalmakat teszek ki, ahol már sokszor benedvesedtem. Közel öt éve gyűjtöm az oldalakat a személyes kedvenceimhez. Itt volt az ideje újra átnéznem a rengeteg linket, és kiemelni belőlük az általam legjobbnak találtakat, és azokat naprakészen tartani. Ami még fontos, hogy ha 'perverz' tartalmakat/oldalakat is posztolok, ne ítélj el. Ugyanis ami Neked nem fér bele, nekem lehet, hogy simán 😇

Téged is érdekel, hogyan alakul a szexuális életem, és milyen újabb izgalmakra bukkanok az interneten? Iratkozz fel hírlevelemre, és kövess be Twitteren. Sokan 'felkutattak' más közösségi oldalakon is engem, de arra kérlek, hogy ha meg is találsz, pl. Facebookon, akkor se jelölj, mert ismeretleneket nem igazolok vissza. Kivéve, ha épp hangulatban vagyok. Na jó, csak vicceltem. Vagy mégsem?

Pussz: Szandra 😘

UI: Ha bármilyen hibát találsz az oldalon, vagy valamit megosztanál velem, írj rám itt az oldalon található chaten (alul, a kék ikon) megtalálsz gyakran. Vagy hagyj üzenetet, ha épp nem vagyok elérhető. 😉